Prishtinë, 02.11.2020

NJOFTIM

 

Luten studentet e vitit të -II-të, -III-të dhe -IV-t që të hapin linkun e mëposhtën dhe të plotësojnë të dhënat e kërkuara.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12JUaXl9MNhJpfIG0aajqZYAbFgfnQIlyCAT1VHqFHU8/edit?fbclid=IwAR2hYR7yIG1QlplvrTyqbyhMkyJtauDUJ-JEolpuAktiXR5ayWsVA8ICZcw#gid=0

 

Dekanati, FSI