23.12.2020, Prishtine

 Njoftim rreth shperndarjes se diplomave

 

Njoftojme te gjithe studentet e Fakultetit te Studimeve Islame te diplomuar ne vitin akademik 2020 te nivelit master dhe bachelor se me daten 28.12.2020 , ne ora 13:00 do te mbahet ceremonia a shperndarjes se diplomave. Ceremonia e shperndarjes se diplomave do te organizohet online permes platformes Zoom. Per detajet e tjera te organizimit do te ju njoftojme me kohe permes email-ave.

 

Me respekt,

Dekanati FSI