Prishtinë, 24.12.2020

NJOFTIM

Për shpërndarjen e diplomave (MA&BA)

 

Njoftohen të gjithë studentët, niveli BA dhe MA, të cilët kanë diplomuar gjatë vitit kalendarik 2020, po edhe më parë, se më datë 28.12.2020, duke filluar nga ora 13:00, do të mbahet një program online nga dekanati i FSI-së.

Prandaj, luten të gjithë studentët të cilët kanë bërë kërkesë për tu paisur me diploma që të kyqen përmes platformës Zoom.

Luteni që të plotësoni të dhënat e kërkuara në dokumentin e bashkangjitur me këtë njoftim (kliko ketu).

Për detajet e tjera do te ju njoftojmë përmes e-maileve

 

Dekanati,

FSI