29.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 03.05.2021 ( e hënë) nuk do të ketë ligjërata.

 

Dekanati,

FSI