08.05.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen studentët e FSI-së, niveli BA dhe MA, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 10.05.2021 ( e hënë) është ditë pushimi dhe nuk do të ketë ligjërata.

 

Dekanati,

FSI