28.06.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen studentët, të rregullt dhe me korrespoendencë, të cilët kanë përfunduar të gjitha obligimet në afatin e qershorit/2021 që t’i dorëzojnë indexat në zyrën e referentit.

Qëllimi i dorëzimit të indexave është verifikimi i notave dhe vendosja e tyre në sistem

Ky njoftim vlen për studentët e vitit –II-të, -III-të dhe të vitit të –I-rë të cilët janë regjistruar para vitit akademik 2020/2021

 

Dekanati,

FSI