Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik dhe administrativ se, duke filluar nga data 02.08.2021 deri më datë 31.08.2021, dekanati i FSI-së dhe administrata janë në pushim.
Për çdo kërkesë eventuale mund të drejtoheni përmes e-maileve zyrtare të përgjegjësve.
Dekanati, FSI
30.07.2021