BASHKËSIA ISLAME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të parë 2021/2022, të rregullt dhe me korrespondencë, se duke filluar nga nesër, 07.12.2021, e deri më datë 10.12.2021, të paraqiten te IT-ja e Fakultetit për të bërë foton e ID-së dhe plotësim të dokumentacionit tjetër.

Luten studentët që brenda kësaj jave ta përfundojnë këtë obligim.

Dekanati, FSI