Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe ai administrativ se më datë 3-4 janar 2022 (e hënë – e martë) nuk do të mbahen ligjërata.

Dekanati