Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se semestri dimëror për vitin akademik 2021/2022 përfundon më datë 21.01.2022.

Provimet për afatin e janarit fillojnë më datë 31.01.2022, ndërsa për kohën e paraqitjes së provimeve do të informoheni ditën e hënë.

Semestri veror për vitin akademik 2021/2022 fillon më datë 21.02.2022

Dekanati, FSI