Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 17.02.2022 ( e enjte) është ditë pushimi për shkak të Festës së Pavarësisë.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, të gjithëve ju uron festën!

Dekanati, FSI