BASHKËSIA ISLAME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e FSI-së, të rregullt dhe me korrespondencë, të të gjitha viteve, përfshirë edhe absolventët, të cilët akoma nuk janë regjistruar në SEVS, u mungon ndonjë notë në sistem, ose që kanë ndonjë notë gabim në sistem, që të paraqiten në Fakultet nga data 07.03.2022 deri më 11.03.2022

Dekanati, FSI