Prishtinë, 25.11.2022

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se më datë 28 nëntor 2022 (e hënë) është ditë pushimi.

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, ju uron Festën e Flamurit, Pavarësinë e Shqipërisë.

Dekanati