Prishtinë, 20.03.2023

Njoftohen të gjithë studentët dhe stafi akademik se gjatë muajit të ramazanit ligjëratat do të fillojnë nga ora 10.00

Orari i ligjëratave ka disa ndryshime, prandaj luteni që t’i përcillni ndryshimet e orarit të ligjëratave të cilin e gjeni në linkun: fsi-edu.net

Me këtë rast, dekanati i Fakultetit, ju uron ardhjen e muajit të ramazanit me lutje te Zoti xh.sh. për pranim të agjërimit dhe të gjitha angazhimeve të tjera!

Dekanati, FSI