Prishtinë, 28.09.2023

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se viti i ri akademik 2023/2024 fillon më datë 09 tetor 2023 (e hënë). Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi-edu.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati, FSI