Prishtinë, 27.11.2023

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit, stafi akademik dhe administrativ se nesër, datë 28.11.2023, është ditë pushimi për shkak të festës së flamurit, 28 Nëntori.

Dekanati, FSI