Dekanati, FSI
16.02.2024

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, (Niveli BA & MA) si dhe stafi akademik se semestri veror për vitin akademik 2023/2024 fillon më datë 20.02.2024 (e marte).

Orarin e ligjëratave e gjeni në web-faqen e Fakultetit (https://fsi-edu.net/orari-i-mesimit-ba/)

Me këtë rast, dekanati i FSI-së uron gjithë stafin dhe studentët 16 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!