Prishtinë, 29.09.2016

Njoftohen stafi akademik, stafi administrativ dhe të gjithë studentët e FSI-së se viti akademik 2016/2017 fillon më datë 04.10.2016 (e martë).

Dita e hënë, datë 03.10.2016, është ditë pushimi për gjithë stafin për shkak të Vitit të Ri sipas Hixhretit 1438

Me këtë rast, dekanati i FSI-së ju uron të gjithëve një vit të mbarë dhe të begatshëm.

 

P.S. Provimet e parapara për ditën e hënë do të mbahen sipas orarit të paralajmëruar më herët.

Dekanati, FSI