Prishtinë, 27.04.2017
Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit, stafi akademik, administrativ dhe teknik se më datë 01.05.2017 (e hene) është ditë pushimi për shkak të festës së 1 majit, dites se punetoreve.

Dekanati