Prishtinë, 27.09.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se semestri i parë për vitin akademik 2017/2018 fillon më datë 03.10.2017 (e marte)

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, ju uron të gjithëve për një vit të mbarë dhe të suksesshëm.

Dekanati, FSI