Prishtinë, 27.09.2017

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, dekanati i Fakultetit organizon një koktej për studentët dhe stafin mësimdhënës.

Organizimi bëhetë më datë 03.10.2017 nga ora 10.30 në hollin e Fakultetit, kati përdhesë.

Urime viti i ri akademik të gjithëve.

Jeni të mirëseardhur!

Dekanati, FSI