Prishtinë, 03.10.2017
Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe stafi akademik se më datë 05.10.2017 (e enjte), prof. dr. Zoltan SZOMBATHY, profesor pranë degës së Orientalistikës në Universitetin e Budapestit, do të mbajë një ligjëratë me temë: “Problemet juridike gjatë citimit kuranor në letërsi dhe fjalime sipas fetvas së Sujutiut”.

Ligjërata mbahet në sallën e konferencave duke filluar nga ora 11.00

Dekanati, FSI