FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
PRISHTINË
05.04.2013

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 09.04.2013 (e martë) nuk do të ketë ligjërata.
Provimet e parapara për datë 09.04.2013 shtyhen për një ditë tjetër, dhe për data do të informoheni ditën e hënë përmes një njoftimi.

Dekanati