Prishtinë, 27.10.2017

Njoftohen te gjithe studentet e Nivelin Master te regjistruar ne vitin Akademik 2017/2018, se regjistrimi i semestrit te pare duhet te behet te henen dhe te marten, me 30 dhe 31 tetor 2017.

– Studentet duhet te bejne pagesen e kestit te pare ne shumen prej 300 euro, si dhe 5 euro per indeks ne banken NLB.

– Duhet t’i sjellin 2 fotografi te formatit te indeksit.

– Duhet ta plotesojne fleteregjistrimin, te cilen e marrin tek referentja e Masterit.

Sherbimi per studente