Prishtinë, 27.11.2017

 

 

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se ditën e mërkurë, 29.11.2017, është ditë pushimi për shkak të Mevludit.

 

Dekanati