Prishtinë, 10.12.2018

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik dhe administrativ se nesër, datë 11.12.2018, duke filluar nga ora 11:00, do të mbahet një program për nder të datëlindjes së Pejgamberit a.s.

Në kuadër të programit manifestiv, dekani i FSI-së, prof. asoc. dr. Fahrush Rexhepi, do të ligjërojë ligjëratë për shembëlltyrën e Pejgamberit a.s., në kuadër të programit do të jetë edhe ligjërata e paralajmëruar më herët, nga prof. asoc. dr. Hajredin Hoxha, gjithashtu pjesë nga Kurani, Ilahi dhe recitime.

Jeni të mirëseardhur

Dekanati, FSI