Prishtinë, 28.12.2018

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, stafi akademik, adminsitartiv dhe teknik se deri më datë 03.01.2019 (e enjte) FSI është në pushim.

Ligjëratat rifillojnë të enjtën.

 

Me respekt

Dekanati, FSI