18.01.2021, Prishtine

NJOFTIM

Për semestrin e -I-rë

 

Njoftohen të gjithë studentët e Nivelit Master të FSI-së, si dhe stafi akademik, se më datë 10.02.2021 (e mërkurë) përfundon semestri i –I-rë për vitin akademik 2020/2021

Javën e fundit të semestrit të –I-rë, konkretisht në datat 09.02.2021 dhe 10.02.2021, ligjëratat do të mbahen me prezencë fizike në Fakultet. Prandaj, të gjithë studentët e rregullt si dhe stafi akademik, duhet të jenë prezent në mënyrë që t’i vendosin nënshkrimet në index, dhe për ndonjë konsultë eventuale, si dhe gjatë kësaj jave studentët t’i paraqesin provimet për këtë afat të provimeve.

Studentët e kanë për obligim që t’i marrin nënshkrimet për ato lëndë të cilat i kanë dëgjuar gjatë këtij semestri.

 

Dekanati,

FSI