10.03.2021, Prishtine

NJOFTIM

 

Njoftojmë studentët e FSI-së, me orarin e provimeve për afatin e Prillit.

* Paraqitja e provimeve fillon nga data:15.03.2021, deri më: 23.03.2021.

* Provimet fillojnë më:01.04.2021 .

* Paraqitja e provimit është 1 € (një euro) për provim, pagesa bëhet në administratë.

* Çdo vonesë në paraqitjen e provimeve nuk do të merret parasysh.

Vërejtje: Të drejtë paraqitjeje kanë studentët e rregullt dhe me korrespondencë (dy provime),dhe apsolventët të cilët e kanë të vendosur semestrin e tetë në Index.

 

Me respekt, shërbimi studentor