Te nderuar profesor, te nderuar nenepunes te FSI, te dashur student, te nderuar besimtare dhe besimtare me lejoni qe ne emer te Fakultetit te Studimeve Islame tju uroj festen e Bajramit te Kurbanit duke e lutur Zotin e Madh qe te na i pranoj te gjitha adhurimet dhe sakrificat me rastin e Dites se Xhuma dhe festes se Bajramit!

Me respekt Prof.dr. Fahrush Rexhepi,

Dekan i Fakultetit te Studimeve Islame-Prishtine