Prishtinë, 01.11.2011
N J O F T I M

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 07/08.11.2011 (e hënë dhe e martë) nuk do të ketë ligjërata për shkak të Festës së Kurban Bajramit.

Dekanati