Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës
Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë, 30.09.2022

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se viti i ri akademik 2022/2023 fillon më datë 17 tetor 2022 (e hënë). Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi-edu.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati, FSI