Bashkësia Islame e Kosovës

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se ligjëratat për vitin akademik 2021/2022, siç keni qenë të informuar, do të fillojnë më datë 11.10.2021 (e hënë).

Ligjëratat do të mbahen me prezencë fizike duke pasur në konsideratë rregullatë e IKSHPK-së për mbrojtje ndaj virusit Covid-19

Dekanati

FSI