Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e rregullt dhe stafi akademik se kollekfiumi i parë, viti akademik 2021/2022, semestri dimëror, do të mbahet nga data 22.11.2021 deri më datë 26.11.2021.

Orari i kollekfiumeve gjendet në web-faqen e Fakultetit (fsi-edu.net) . Gjithashtu edhe në tabelën e njoftimeve.

Gjatë kësaj jave nuk do të ketë ligjërata.

Studentët e rregullt janë të obliguar që të marrin pjesë në kollekfiume, ndërsa studentët me korrespondencë nuk kanë të drejtë që të hyjnë në kollekfium.

Dekanati, FSI

10.11.2021