26.04.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, niveli BA dhe MA, si dhe stafi akademik, se duke filluar nga data 03.05.2021 (e hënë), ligjëratat do të mbahen me prezencë fizike në Fakultet.

Orari i ligjëratave:

Ligjëratat të cilat, jashtë muajit të ramazanit, kanë filluar nga ora 09.00, në ramazan do të mbahen nga ora 09.30, ndërsa orari i ligjëratave të tjera nuk ndryshohet.

 

Dekanati,

FSI