Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës 

Fakulteti i Studimeve Islame 

Prishtinë 

18.02.2021 

 

NJOFTIM 

 

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se Këshilli Mësimor Shkencor i Fakultetit, në mbledhjen e mbajtur më datë 18.02.2021, ndër të tjera shqyrtoi edhe mënyrën e mbajtjes së ligjëratave gjatë semestrit të -II-të (veror) për vitin akademik 2020/2021. 

Duke u mbështetur në rekomandimet e institucioneve relevante të ndërlidhura me pandeminë Covid-19, KMSH i FSI-së vendosi që ligjëratat të mbahen me prezencë fizike.  

Me këtë rast, dekanati i FSI-së, uron të gjithë studentët dhe stafin akademik me rastin e fillimit të semestrit të -II-të. 

 

Dekanati 

FSI