Njoftohen të gjithë studentët absolventë (të rregullt dhe me korrespodencë), se nga data 11.IV.2017 fillon fotografimi për pano. Fotografimi bëhet në studion “Canon”, që gjendet mbrapa Teatrit Kombëtar (afër Teb Bankës). Fotografimi mund të bëhet deri me datë 29.IV.2017, dhe kushton 5 euro.

Për informata shtesë mund të kontaktoni personin përgjegjës:

Bajram Zeqiri – 044-530-492