Prishtinë, 23.06.2017

Njoftohen studentët e FSI-së, stafi akademik, administrativ dhe teknik se nga data 26.06.2017 deri më datë 02.07.2017 është pushim për shkak të festës së Fiter Bajramit.

Dekanati i FSI-së, me këtë rast, ju uron të gjithëve festën e Fiter Bajramit, duke lutur të madhin Zot për pranim të ibadeteve dhe angazhimeve tona gjatë muajit të bekuar të Ramazanit.

Dekanati, FSI