Njoftim

 

Njoftohen të gjithë studentët e Nivelin Master të vitit akademik 2020/2021, se regjistrimi i semestrit të dytë bëhet prej datës 01.03.2021 deri më datën 12.03.2021.

Studentët duhet të bëjnë pagesën në bankën NLB dhe gjithashtu ta plotësojnë fletëregjistrimin, të cilin e marrin tek referentja e Masterit.

 

Shërbimi për studentë

26.02.2021