Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Për shpërndarjen e diplomave (MA&BA)

Njoftohen të gjithë studentët, niveli BA dhe MA, të cilët kanë diplomuar gjatë vitit kalendarik 2021, po edhe më parë, se më datë 02.02.2022, duke filluar nga ora 13:00, do të bëhet shpërndarja e diplomave.

Prandaj, luten të gjithë studentët të cilët kanë bërë kërkesë për tu paisur me diploma që të prezantojë në Fakultet.

Dekanati, FSI