Bazuar në Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës Nr. 01/35 datë 12.09.2021, për masat e reja anti-Covid 19, ju informojmë se :

 • mbajtja e provimeve të afatit të Shtatorit, dhe
 • mbrojtja e punimeve të diplomës në nivelin Master dhe Bachelor.
  Do shtyhet deri pas datës 26.09.2021
  Për detaje tjera ju informojmë me kohë.
  Deri në vendimin e radhës,
  Dekanati, FSI
  13.09.2021