BASHKËSIA ISLAME E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

NJOFTIM

Njoftohen studentët e vitit të tretë 2021/2022, të rregullt dhe me korrespondencë, të cilët ende nuk i kanë bartur notat në SEVS, që më datë 22.12.2021, në ora 11:00, të paraqiten në Fakultet dhe me vete të kanë edhe Indexat.

Prezenca është obligative!

Dekanati, FSI