Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

Fakulteti i Studimeve Islame

Prishtinë

29.09.2021

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së dhe stafi akademik se viti i ri akademik 2021/2022 fillon më datë 11 tetor 2021 (e hënë).

Ndërsa sa i përket mënyrës së mbajtjes së ligjëratave, do të informoheni me kohë. Orarin e ligjëratave mund ta gjeni në web-faqen e FSI-së (www.fsi-edu.net) dhe në tabelën e informimit në Fakultet.

Dekanati i FSI-së ju uron studentëve dhe stafit akademik një vit të mbarë dhe me plot suksese.

Dekanati, FSI