06.01.2021, Prishtine

 

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së, (niveli MA) dhe stafi akademik se ligjëratat e semestrit të parë për vitin akademik 2020/2021, për nivelin MA, përfundojnë më datë: 10 shkurt 2021 (e mërkurë).

Provimet do të mbahen në fakultet në mes datave 11-19 shkurt, ndërsa fillimi i semestrit të dytë për këtë vit akademik është me datë: 22 shkurt 2021.

 

Dekanati,

FSI