LISTA PRELIMINARE E KANDIDATËVE TË CILËT KALUAN PROVIMIN PRANUES NË FAKULTETIN E STUDIMEVE ISLAME

Afati i dytë, viti akademik 2019/2020

 

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

 

Nr.

 

Emri dhe mbiemri

 

Statusi

1.     

Aida Koliqi

Rregull

1

Albin Kurtishi

Korrespondencë

2.     

Ajshe Murati

Rregull

2

Astrit Nikaj

Korrespondencë

3.     

Almir Osmani

Rregull

3

Barije Xhezairi

Korrespondencë

4.     

Altin Zeqiri

Rregull

4

Durim Luma

Korrespondencë

5.     

Amra Musliu

Rregull

5

Edrion Shantiri

Korrespondencë

6.     

Driton Mahmuti

Rregull

6

Fitore Gashi

Korrespondencë

7.     

Eljesa Rrahmani

Rregull

7

Gonxhe Veselaj

Korrespondencë

8.     

Ermira Gubetini

Rregull

8

Jurgen Abdurrahmani

Korrespondencë

9.     

Flamur Alshiqi

Rregull

9

Mensure Limani

Korrespondencë

10. 

Hysen Avduti

Rregull

10

Mirsije Veshi

Korrespondencë

11. 

Jasin Abazi

Rregull

11

Njomza  Berisha

Korrespondencë

12. 

Lirim Xhelili

Rregull

12

Qëndrim  Gashi

Korrespondencë

13. 

Shpejtim Muftari

Rregull

13

Sumeja Rahimi

Korrespondencë

14. 

Shpresmir Dugolli

Rregull

14

Tahsin Ademi

Korrespondencë

15. 

Valentina  Halimi

Rregull

15

Uvejs Hadzi

Korrespondencë

16. 

Valjeta Latifi

Rregull

16

Valmira Sheta

Korrespondencë

17. 

Vezir Hafuzi

Rregull

17

Vedat Zeneli

Korrespondencë

18. 

Ylli Osmani

Rregull

18

Vigan Shehu

Korrespondencë

19. 

 

Rregull

19

Vilson Imamaj

Korrespondencë

 

Vërteton:

Prof. asoc. Dr. Fahrush REXHEPI, dekan