Njoftojmë stafin akademik të FSI-së, studentët dhe gjithë të interesuarit e tjerë, se për nder të festës së “28 Nëntorit“, Unioni i Studentëve i Fakultetit të Studimeve Islame, organizon program kulturo-artistik.

Programi do të mbahet në sallën e amfiteatrit të Fakultetit të Studimeve Islame, me datë 30 nëntor 2021, duke filluar nga ora 13:00.

Ju mirëpresim!