Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës

FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë

Më, 05.05.2015

Në vazhdën e aktiviteteve të menaxhmenti të Fakultetit të Studimeve Islame në Prishtinë sot më datë 05.05.2015 u bë promovimi i Enciklopedisë Kombëtare “BARDHËSITË E ATDHEUT” të autorit: Afrim MUSTAFA.

Me një fjalë rasti në këtë ceremoni të promovimit të enciklopedisë u paraqitu Myftiu i Republikës së Kosovë Z. Naim ef. Tërnava dhe Akademik Mehmet Halimi.

Ndërsa referues rreth Enciklopedisë ishin:

1.      Mr. Bahri Gashi, në emër të gjeneral Rrustem Berishës

2.      Prof. Asoc. Dr. Fahrush Rexhepi, dekan FSI

3.      Prof. dr. Agim Zogaj

Krejt në fund autori i librit falënderoi nikoqirin dhe audiencën. {gallery}bardhesi{/gallery}