FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 30.12.2013

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe stafi akademik dhe administrativ se më datë 01/02.01.2014 (emerkurë dhe e enjte) nuk do të ketë ligjërata.

Dekanati