FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME

Prishtinë, 30.04.2013

Njoftohen të gjithë studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se nesër më datë 01.05.2013 nuk do të ketë ligjërata.

Dekanati