FAKULTETI I STUDIMEVE ISLAME
Prishtinë , 06 prill 2012

Njoftohen studentët e FSI-së si dhe personeli akademik-administrativ se më datë 09.04.2012 dhe 10.04.2012 nuk do të ketë ligjërata për shkak të festave zyrtare.
Gjithashtu, njoftohen studentët dhe stafi akademik se provimet e afatit të prillit të parapara të fillojnë më datë 09.04.2012 janë shtyrë për një javë, që d.m.th se tani provimet fillojnë më datë 16.04.2012.
Për më shumë vizitoni ueb-faqen e FSI-së www.fsi92.net

Shërbimi për studentë